+4 0743 993 322

Ce este nutriția?

Număr programări:

Nutriția este o parte critică a sănătății și dezvoltării umane. O alimentație bună este mult mai mult decât ceva care să ne umple stomacul, ceea ce mâncăm ne poate afecta sănătatea, energia și bunăstarea în foarte multe modalități. Caracteristica principală a unei diete bune este variatatea, aceasta fiind condimentul vieții. Consumul unei varietăți de alimente împiedică organismul uman să piardă vitamine, minerale și alți nutrienți importanți, iar consumul unui amestec potrivit de vitamine și minerale ajută organismul să se simtă bine.

Nutriționisul este orchestratorul unui stil de viață sănătos, el analizează fiecare persoană în parte, iar în funcție de diverse caracteristici corporale și obiceiuri, el poate stabili un program nutritiv care să te ajute fie să mergi pe o cale mai sănătoasă, fie să te menții.

Alege să fii sănătos!

A avea o dietă sănătoasă are multe beneficii. Te poate ajuta să slăbești sau te poate ajuta să menții o greutate dorită. De asemenea, poate reduce colesterolul și poate preveni anumite condiții precare de sănătate.

În general, o dietă sănătoasă menține corpul în funcțiune zilnic, iar alegerile pe care le facem cu privire la ceea ce mâncăm și bem contează. Cu toții avem nevoi calorice diferite în funcție de sex, vârstă și nivel de activitate, iar condițiile de sănătate pot juca un rol decisiv mai ales dacă trebuie să slăbești.

Sănătatea este pe primul loc!

  • * Visezi la o scădere în greutate?
  • * Ai o alimentație sănătoasă?
  • * Mănânci compulsiv?

Servicii Nutriție

Medici specialiști nutriție